PC&Consoles

Call of Duty: Infinite Warfare nu va avea un beta pe PC

Nu știu dacă ați observat, având în vedere că mai toată lumea este acum preocupată de lunetit prin Deșertul Sinai în Battlefield 1, dar a fost dezvăluit modul de multiplayer al noului joc din seria Call of Duty, Infinite Warfare.

https://www.youtube.com/watch?v=9q8vAaXy7vs

Cu această ocazie a venit și un anunț mai puțin plăcut. Chiar dacă beta testul pentru acest mod de multiplayer va începe în ziua de 14 octombrie, numai o parte din public va avea acces la el. Mai exact, doar publicul care posedă un Xbox One sau un Playstation 4. Varianta de PC a lui Call of Duty Infinite Warfare nu va avea parte de un beta test de multiplayer, ceea ce înseamnă că Activision fie nu consideră că vor fi probleme pe PC, și ca urmare nu trebuie testare, fie că publicul de pe PC nu merită o variantă demonstrativă a lui Infinite Warfare.

Așa că în ciuda contra-campaniei Activision de „RIP Battlefield”, momentan tot pare a fi un caz de „RIP Call of Duty”, cel puțin în ceea ce privește PC-ul.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Nu vor fi probleme? Au rezolvat problema cu controlul mouse-ului de care s-au plans atatia youtuberi? Daca da, bravo lor, daca nu, battlefield urmeaza.

  2. HAHAHAHAHAHAHAHA , ei cred ca mai am nevoie de infinite space shiet , Am battlefield 1 , si chiar daca pe duminica cred ca se termina am BF4 pana apare 1 in octombrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button