Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Call of Duty Infinite Warfare a fost zarit

/
/
/

Cel mai nou joc din seria Call of Duty va fi anuntat saptamana viitoare, dar numele sau a fost deja dezvaluit accidental de Sony.

Jocul se va numi Call of Duty Infinite Warfare si din cate s-a spus anterior, se va desfasura pe undeva prin spatiu. Alte informatii nu sunt disponibile acum despre joc. Anuntul oficial se va produce in ziua de marti, 3 mai.

Infinite warfare

Dar cu un astfel de nume, ar da impresia ca se va petrece intr-un viitor chiar indepartat. La urma urmei, nu ai putea avea un razboi infinit pe ISS sau pe Luna. Abia cand ajungi la nivelul inter-planetar poti sa incepi sa zici ca ai un razboi cu potentialul de a deveni infinit.

Desigur, asta prezinta si o mica problema. Daca va fi infinit, jocul necesita un redesign sesizabil fata de toate titlurile din ultimii ani din serie, pentru ca altfel ai urmari acel semn „Follow” prin spatiu pana cand apare Black Ops 4.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar