PC&Consoles

Call of Duty Ghosts 2 zarit

Am o veste care v-ar putea soca. Anul acesta va fi lansat un nou joc din seria Call of Duty. Daca stirea v-a lasat intr-o stare de uluire, atunci tineti-va bine, pentru ca asta nu este totul.

Noul joc al seriei va fi Call of Duty Ghosts 2, facut de studioul Infinity Ward, care nu a mai lansat un titlu de la Ghosts 1, din 2013, ultimele doua episoade ale francizei fiind produse de Treyarch si Sledgehammer.

Aceste informatii s-au ivit in publicatia Games TM, nu ca un preview sau un articol mare, ci doar ca o mentiune trecatoare. Ca genul de informatie care n-ar trebui sa fie publicata, dar cumva unul din redactori a uitat ce ceea ce stia era confidential.

fraghero4

Pare foarte putin probabil ca informatia este falsa, din moment ce daca nu cumva Activision a scos inca un studiou din joben, Call of Duty de anul acesta va fi produs de Infinity Ward si ar avea sanse mari sa fie Ghosts 2. Nu de alta, dar Infinity Ward nu a mai produs un Call of Duty care sa nu fie parte dintr-o sub-serie de la… Call of Duty 2, practic, fiindca acela nu era o continuare directa  alui Call of Duty 1, desi cam era, fiind acelasi conflcit. Si tot de atunci, Activision n-a prea mai lansat jocuri Call of Duty care sa nu se transforme in propria lor mini-serie.

Mai multe informatii despre Call of Duty Ghosts 2 isi vor face aparitia in curand. Astept cu nerabdare detalii despre AI-ul revolutionar al pestilor si lumina care se propaga din directia perpendiculare cu razele Soarelui.

[Frag Hero]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Daca imi aduc bine aminte, cand se termina Ghosts, Rorke il trage pe Logan de pe plaja si apoi incep creditele pentru cei care au lucrat la joc si dupa apare Logan capturat in acea groapa dintr-o padure salbatica. Adica au dat de inteles ca ar fi o continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button