GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Call Of Duty: Black Ops 4 va primi Zombies Mode

În afara unor tachinări criptice, Activision nu a dezvăluit încă prea multe detalii despre Call of Duty: Black Ops 4. În timp ce editorul va dezvălui oficial titlul în timpul unui eveniment special în cursul acestei luni, acum am învățat încă ceva despre joc datorită contului oficial E3 de Twitter.

Contul a arătat că, la fel ca și titlurile anterioare din serie, Black Ops 4 va avea un Zombies mode. „Ce se ascunde după colț în următorul Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Experience produs de Treyarch? Vino să auzi istoria Call of Duty Zombies de la creatorii înșiși la E3Coliseum!” scrie tweet-ul.

Ținând cont de popularitatea modului Zombies în jocurile Call of Duty anterioare și de faptul că a apărut în fiecare joc Black Ops până în prezent, nu este surprinzător să aflăm că va reveni din nou în Black Ops 4, dar este unul dintre puținele detalii concrete pe care le cunoaștem despre joc până acum. Știm, de asemenea, că este dezvoltat din nou de Treyarch și că va fi lansat pentru PS4, Xbox One și PC pe 12 octombrie, cu aproape o lună mai devreme decât se lansau de obicei titlurile Call of Duty.

Dincolo de asta, detaliile despre Black Ops 4 au fost rare, deși Activision și Treyarch au sugerat unele caracteristici care ar putea apărea în joc. Acum câteva săptămâni, Treyarch a postat un tweet care a sugerat că ar putea aduce înapoi sistemul popular Pick 10. De asemenea, au sugerat că perk-urile și scorestreaks vor rămâne în joc.

Vom afla mai multe despre titlul Call of Duty din acest an foarte curând. Activision va face dezvăluirea jocului în timpul evenimentului Call of Duty: Black Ops 4 Community Reveal, care are loc la ora 8 PM (ora României) pe 17 mai. De asemenea, vom vedea mai multe despre joc luna viitoare la E3 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button