Gaming

Call of Duty: Black Ops 4 va avea doar 11 hărți multiplayer

Treyarch a declarat că noul Call of Duty: Black Ops 4 va avea doar 11 hărți multiplayer la lansare.

Jocul va include 4 hărți mai vechi din serie, însă fanii se arată nemulțumiți, având în vedere că noul CoD nu are campanie single-player.

În comparație cu Call of Duty: WW2 care s-a lansat cu 10 hărți multiplayer și o campanie în single player, Black Ops 4 pare grăbit de lansare fără să aducă prea mult conținut.

Pe lângă hărțile mai vechi precum Firing Range, Jungle, Slums și Summit, Treyarch introduce 7 noi locații: Arsenal, Contraband, Frequency, Gridlock, Hacienda, Payload și Seas Side.

Cum modul battle royale a devenit atât de popular de câțiva ani încoace pentru toate FPS-urile care se respectă, Black Ops 4 a primit modul „Blackout” care a avut open beta la începutul lunii septembrie. Deși au scos în întregime modul single-player, Blackout a făcut furori printre fanii battle royale, însă vom vedea dacă va avea substanță abia la lansare.

Nu știu dacă asta o sa fie rețeta de succes pentru Activision, mai ales având în vedere conținutul destul de slab, dar cred că va compensa prin experiența din multiplayer.

Call of Duty: Black Ops 4 va fi disponibil începând cu 12 octombrie, pe PC, Playstation 4 și Xbox One.

Sursa

Articole asemanatoare

Back to top button