GamingPC&ConsolesTech&IT

Call of Duty Black Ops 4 Blackout va fi gratuit pentru o săptămână

Nu aveți ce juca săptămâna pe parcursul următoarei săptămâni? Ceva relativ nou, adică, ce în mod normal ar fi disponibil doar contra cost.

Eh, acum aveți ceva de jucat, pentru că Activision anunță că modul de joc Blackout al lui Call of Duty Black Ops 4 va fi gratuit între 17 ianuarie și 24 ianuarie. Oferta este disponibilă pentru varianta de PC a jocului, cea de Xbox One și cea de Playstation 4.

Dacă nu mai țineți minte despre ce era vorba în acest mod de joc, este componenta de Battle Royale a lui CoDBlOps4. Una ce combină hărți felurite din serie într-o mega-hartă masivă (dar tot nu inutil de masivă), unde veți putea să vă distrați cu arsenalul tipic întâlnit în Call of Duty și mecanica de FPS a francizei.

În cazul în care vă întrebați, jocul nu rămâne al vostru după ce îl descărcați de pe Battle.net. Doar aveți acces temporar la acest mod, după care va trebui să îl cumpărați pentru a putea continua aventura. Care aventură? Cea de a alerga pe o hartă mare pentru 5 minute și de a fi doborât de la distanță de un lunetist care a găsit mai rapid ca voi o armă bună.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button