GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Call of Duty: Black Ops 4 ar putea avea un mod battle royale în locul campaniei de single player

Call of Duty: Black Ops 4 a fost confirmat la începutul lunii martie, însă nu va fi complet dezvăluit până în luna mai. Recent ]ns[, site-ul Polygon a venit cu un zvon foarte atipic, citând mai multe surse care spun că jocul va fi lansat fără campanie de single player.

Sursele au susținut că această campanie a fost exclusă deoarece nu a fost suficient timp pentru a o duce la bun sfârșit înainte de data de lansare (12 octombrie). În schimb, Treyarch pare să se concentreze asupra extinderii elementului multiplayer, inclusiv a modului Zombies și, eventual, a unor noi moduri de co-op.
Ar putea exista și un mod battle royale în care jucătorii se pot arunca: la scurt timp după ce Polygon a raportat zvonul fără campanie, Charlie Intel a postat o povestioară spunând că a auzit același zvon „fără campanie” luna trecută și că sursa sa au spus că Raven Software au fost angajați pentru a realiza un mod de battle royale „pentru a umple golurile de conținut”.

Renunțarea la campania lui Black Ops 4 ar fi o schimbare majoră, dar nu în întregime fără precedent. Versiunile de Xbox 360 și PS3 ale lui Black Ops 3 au fost livrate fără campanie și în timp ce Activision nu a dezvăluit cum au decurs vânzările pe aceste platforme în comparație cu consolele din această generație și PC-uri, este foarte posibil ca absența lor să nu fi avut un impact semnificativ. Activision a spus, de asemenea, în martie că sunt conștienți de succesul pe care alte companii l-au avut cu genul battle royale și a sugerat că s-ar pregăti să-și încerce și ei norocul.

Ceea ce nu înseamnă că renunțarea la campania de single player este o strategie fără riscuri – evident că este exact contrariul – dar seria Call of Duty a fost oricum mereu despre multiplayer. Și ce modalitate mai bună de a distrage oamenii de pierderea unei campanii decât de a folosi cel mai sălbatic gen de joc de succes?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Call of Duty: Black Ops 4 ar putea avea un mod battle royale în locul campaniei de single player | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button