Gaming

Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles confirmat

Call of Duty: Black Ops 3 a fost în jur de ceva timp: am revizuit-o în noiembrie 2015, considerând că este o experiență decentă, dar fără marcă, a CoD.

Dar, în ciuda seriei CoD care se îndreaptă anul trecut către Warfare Infinită, și tot zgomotul care se face acum despre revenirea viitoare la cel de-al doilea război mondial, se pare că Activision și Treyarch nu sunt încă terminate cu Blops 3. O listă a CERS a observat (și a fost postată pe) subdreptul CoD Zombies a dezvăluit ceva numit Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles, deși exact ceea ce este, nu este clar.

Începutul înregistrării a fost eliminat din site-ul ESRB, însă o versiune stocată în cache rămâne vizibilă prin Google. Descrierea însăși este identică cu cea a jocului de bază:

„Acesta este un shooter de prima persoană, în care jucătorii își asumă rolul unei unități militare futuriste care încearcă să contracareze planurile unui cartel. Jucătorii folosesc mitraliere, pistoale, puști, lansatoare de grenade și diverse abilități” cybercore „(de ex. Control, confuzie pentru dușmanii umani) să ucidă roboți și soldați în mediul urban futurist Acțiunea este frenetică, cu focuri de arme frecvente, explozii, strigăte de durere și efecte de stropire a sângelui .. Unele atacuri permit jucătorilor să arunce în aer inamicii sau să arunce armele Sau picioarele.O mână de cutscenes descrie cifrele fiind bătut, torturat sau înjunghiat, unele pumnii sunt descrise destul de aproape.În timpul jocului, jucătorii pot selecta embleme de la un ecran de meniu pentru caracter / echipa de personalizare, câteva embleme sunt Sugestiv pentru marijuana. Cuvintele „f ** k” și „sh * t” apar în dialog. „

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button