MORE

Call of Duty Black Ops 3 Multiplayer la 15 euro

De ani de zile lumea se tot intreaba de ce mai incearca studiourile din proprietatea Activision sa integreze o campanie in jocurile Call of Duty, din moment ce uneori efortul are rezultate indoielnice sau pur si simplu dezamagitoare, in nici un fel egale cu primele momente ale seriei. Asa ca acum vine ceea ce trebuia sa se intample cu 7 ani in urma.

Activision a lansat pe Steam, pentru o perioada limitata de timp, Call of Duty Black Ops 3 Multiplayer Starter Pack. Acest produs este disponibil la pretul de 15 euro si include doar componenta de multiplayer a jocului… sau cel putin o parte din ea.

Nu exista abilitatea de-a juca meciuri custom, de-a obtine nivel de prestigiu, de a juca pe servere unranked, de-a accesa unelte de modificare sau de-a reseta progresul profilului.

Desigur, asta pe langa lipsa campaniei, a modului de zombies, a modului Dead Ops Arcade, a modurilor Nightmare si orice mai este asociat cu singleplayer.

Dar in rest, aveti optiunile de Gunsmith, Weapon Paint Shop, Arena, freerun, Black Market si celelalte lucruri asociate.

Cu putin noroc, initiativa celor de la Activision va avea suficient succes incat sa devina standardul pentru seria Call of Duty. Asa ca pe viitor, ar putea lansa modul de multiplayer dedicat, ca propriul sau joc, iar o data la cativa ani, o campanie de singleplayer care chiar sa fie buna.

Call of Duty Black Ops 3 Multiplayer Starter Pack va fi disponibil pana pe 29 februarie.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close