MORE

Call of Duty: Black Ops 3 in topul asteptarilor noastre!

Anul acesta putem spune ca suntem asteptati de o serie de titluri cu renume si momentul perfect pentru vanzarea acestora este fix in perioada toamna-iarna, cand incepe un val de reduceri ca tot vin sarbatorile, Black Friday si toate celea. La urma urmei, suntem o societate consumerista, asa ca trebuie sa consumam banii pe care ii castigam si avem nevoie de noi produse pentru a crea o continuitate in tot acest lant comercial.

Bun, acum trebuie sa faci diferenta in a da bani pentru ceva ce ai nevoie si pentru ceva ce nu ai nevoie, dar il cumperi doar de dragul ca e la reducere. In a doua varianta ne regasim si noi gamerii, fiindca prindem multe reduceri, cumparam jocurile si uneori nu avem timp sa le jucam. Chiar si eu am destule jocuri pe care le-am cumparat si nici pana acum nu am reusit sa le joc. Cine stie poate apuc la pensie in sfarsit sa ma bucur de ele. :))

Conform unui studiu realizat de Nielsen Game Rank, Call of Duty: Black Ops 3 ar fi clasat pe locul I in topul asteptarilor noastre, dar de curand acesta a fost surclasat de catre Fallout 4. Dupa cum se poate vedea exista o competitie acerba intre ele cele doua titluri, asa ca indicat ar fi sa asteptam si sa vedem cine castiga duelul.

[Nielsen Game Rank]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close