MORE

Call of Duty Black Ops 3: Generatia curenta vs Generatia veche

Mai tineti minte vremea cand tot vedeam comparatii dintre variantele de PS2 si de PS3 ale unui joc? Sau variantele de PC si de Wii… desi un unele cazuri marile companii au decis ca varianta de PC sa fie varianta de Wii, pentru ca evident alea erau versiunile de Iron Man si Hulk pe care le meritam… oricum, Black Ops 3!

Intr-un test comparativ efectuat de MasGamers, se poate vedea cu exactitate cat de mult a trebuit sa fie scazut detaliul pentru ca Black Ops 3 sa functioneze pe consolele din generatia anterioara. Mai exact, cat de diferit poate fi Xbox 360, comparativ cu Xbox One. Desigur, pe langa faptul ca jocul nici macar nu are o campanie de singleplayer.

Printre schimbari… adica pe langa cea evidenta in rezolutia demna de PS2 a jocului, se pot observa texturi mai mici, iluminare mai slaba, shadere mult mai simple, dar in special modele diferite. Hartile au schimbari majore la fiecare pas, masini mai complicate fiind inlocuite cu dube care puteau fi redate in detaliu fotorealistic pe Commodore Amiga, paduri simpliste, ferestre non-transparente, teren fara noroi, copaci fara frunze si multe, multe alte lucruri.

Aceste schimbari au trebuit sa fie facute pentru ca un Xbox 360 are mai putina memorie RAM ca ceea ce acum este considerat a fi un telefon functional, si un procesor care in 2005 era excelent dar acum… practic tot ar fi acceptabil, pentru ca progresul tehnologic la procesoare s-a oprit prin 2010. Insa placa sa video in nici un caz nu suporta tehnologie moderna.

[MasGamers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button