PC&Consoles

Joacă Black Ops 3 și Mordheim gratuit pe Steam chiar acum

Cine nu are ce să joace la sfârșitul acestei săptămâni, pe PC, are acum la dispoziție două jocuri care au devenit gratuite pe Steam doar pentru următoarele câteva zile.

Primul pe listă este Call of Duty Black Ops 3, a cărui mod de multiplayer este disponibil 100% gratuit până luni. Alături de acest week-end gratuit mai are loc și un eveniment de experiență dublă, care ar trebui să vă permită să progresați mai rapid pentru a căpăta un arsenal mai bun. Dacă vreți să jucați și săptămâna viitoare, va trebui să cumpărați jocul, disponibil acum la prețul de 30 de euro pentru varianta întreagă, sau doar 14.50 euro pentru multiplayer.

Al doilea disponibil pe Steam gratuit la acest final de săptămână este Mordheim City of the Damned, un joc Warhammer care s-a bucurat de o recepție destul de bună, deși în mare parte a intrat într-un con de umbră din cauza lui Vermintide. Spre deosebire de creația celor de la Fatshark, în Mordheim controlezi de unul singur un grup de eroi personalizabili care cutreieră prin orașul morților într-un pas ceva mai lent ca în Vermintide și cu un sistem de luptă ceva mai tactic, fiind un RPG. Jocul mai este și la preț redus în această perioadă, doar 16 euro. Varianta gratuită nu va rămâne atașată de contul vostru.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button