GamingPC&Consoles

Call of Duty ar putea reveni pe Steam

GG Microsoft!

Lansarea lui Call of Duty Black Ops IV a marcat momentul în care seria a devenit exclusivitate Blizzard.net pe PC și a pierdut un număr impresionant de fani. Bine, jocul ăla a fost atât de slab încât nici Steam n-ar fi putut spăla rușinea multiplayer-only și așa, seria a rămas blocată pe platforma lui World of Warcraft. O mișcare foarte proastă din partea publisher-ului, care pare că abia acum a înțeles greșeala pe care a făcut-o.

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Call of Duty Modern Warfare 2, adică a doua lansare… adică alt joc care folosește același nume. Doamne ferește! În fine, pe măsură ce ne apropiem de lansarea acestuia, informațiile încep să apară din toate direcțiile, iar un banner cu artwork-ul jocului și-a făcut apariția pe magazinul Steam.

Call of Duty Modern Warfare 2 Reboot Steam

Artwork-ul a fost descoperit de fanii jocului pe pagina dedicată DLC-urilor pentru Black Ops III. Aceasta a fost publică o perioadă scurtă, după care a dispărut, fiind înlocuită cu o imagine albastră generică. Și cu toate astea, nu a dispărut de pe serverele Steam, fiind încă accesibilă pentru cei care au link-ul. Și ghici ciupercă, cine are link-ul ăla de pe o pagină de reddit 🙂

O posibilă revenire a francizei pe platforma de la Valve ar fi de bun augur. Sunt sigur că va trebui să folosim Battle.net în continuare dacă se întâmplă asta, dar măcar vom putea debloca achievement-uri, să jucăm cu prietenii prin intermediul unui sistem mai bun de invitații la joc, să completăm colecția acolo și să ne bucurăm de tot ce are de oferit platforma. Iar cum Microsoft sunt în relații bune cu Steam, cred că este vorba despre o mișcare naturală mai mult decât orice altceva.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button