PC&Consoles

Call of Duty ar putea reveni în al doilea război mondial

Mai țineți minte când ne-am săturat de FPS-urile plasate în al doilea război mondial și tare ne-am bucurat de războiul modern? Ce vremuri îndepărtate par a fi, fiindcă se pare că vom reveni la bătălia împotriva naziștilor în noul Call of Duty.

Câteva materiale promoționale și-au făcut apariția pe internet care par să vină de la următorul titlu din seria Call of Duty. Fie asta, fie cineva n-a avut prea multe de făcut în timpul liber și s-a gândit să creeze materiale promoționale pentru jocuri inexistente. Însă persoana care a făcut postarea inițială este aceeași responsabilă pentru dezvăluirea lui Infinite Warfare, așa că sunt șanse bune să fie un leak autentic.

Aceste materiale sugerează că jocul Call of Duty care se află acum în dezvoltare la Sledgehammer ar fi plasat în al doilea război mondial și s-ar numi pur și simplu WWII. De ce? Fiindcă Battlefield 7 s-a numit Battlefield 1.

Nu sunt alte informații despre acest joc, despre ce formă va lua campania, ce elemente de gameplay va avea, ce bonus de precomandă va fi inclus și tot așa, dar cu siguranță va fi lansat în luna noiembrie, iar dezvăluirea oficială va avea loc la E3.

Vă era dor de un Call of Duty în al doilea război mondial?

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button