PC&Consoles

Call of Duty 4: Modern Warfare revine

O noua veste soseste despre noul joc din seria Call of Duty, cel intitulat Infinite Warfare. De aceasta data este vorba despre o informatie legata de o mica surpriza inclusa la pachet.

Imaginea de mai jos, care apartine lantului de magazine Target, releva ca Infinite Warfare va avea si o varianta numita Legacy Edition, in care veti gasi nu unul, ci doua jocuri Call of Duty. Cel de-al doilea titlu inclus in pret este o varianta reconstruita a lui Modern Warfare.

call of duty modern warfare elgacy

Jocul este unanim recunoscut ca fiind printre cele mai bune din serie. Este cel care a facut Call of Duty ce este astazi, parasind cel de-al doilea razboi mondial, care la acea vreme era extrem de uzat. Acum ne aflam in era razboiului din viitorul apropiat, pentru ca razboiul modern in sine a devenit cam la fel de uzat.

Ideea reconstruirii lui Call of Duty 4: Modern Warfare este una foarte buna care cu siguranta va fi aplaudata de fanii seriei. In special cei care ar dori sa rejoace clasicul titlu pe platforme noi.

Nu pot sa spun deocamdata cat de reconstruit este Modern Warfare, dar cu putin noroc va include ceva mai multa actualizare si nu doar suport pentru rezolutii mai bune. Nu de alta, dar atunci ai putea la fel de bine sa iei varianta de PC de pe Steam.

Cele doua jocuri vor fi lansate in luna noiembrie.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button