PC&Consoles

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered s-ar putea vinde separat?!

Pentru cei care nu s-au informat inca si nu si-au facut temele vis-a-vis de seria Call of Duty, anul acesta, daca achizitionezi una dintre editiile de colectie Infinite Warfare, primesti automat si o copie pentru Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. Problema fiind ca doar daca cumperi aceasta editie de colectie vei primi versiunea remasterizata a jocului. Sau cel putin asta se credea pana recent.

Bine, pe de alta parte Activision nu sunt nebuni sa investeasca intr-o versiune remasterizata, doar pentru a o oferii ca bonus celor care cumpara editia de colectie sau limitata. Este clar ca la un moment dat aceasta va fi disponibila, intrebarea fiind cand. 

Intr-un interviu recent, directorul Raven Studios, David Pellas, se pare ca a cam dat cu stangu in dreptul cand vine vorba despre planurile Activision legate de Call of Duty 4: Remastered.

„Ce am anuntat inainte de ziua de azi este ca vom oferi 10 harti in ziua lansarii, partea asta inca mai este valabila. Anuntul de astazi este ca cele 6 harti remasterizate ramase vor fi gratuite pentru toti cei care cumpara Modern Warfare Remastered. Oricine detine jocul sau o versiune de Infinite Warfare care il include va primi toate cele 16 harti fara nici un cost suplimentar.

Se poate sa fie vorba de o neintelgere, dar din acest interviu se poate intelege ca jocul va ajunge intr-un final separat la raft pentru a putea fi achizitionat. Ramane de vazut, pana cand jocul se lanseaza pe 4 noiembrie 2016, pana atunci cine stie, poate si alte informatii isi vor face aparitia.

[NeoGaf]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button