MORE

Call Enhancer te scuteste de problema apelarii unui numar gresit si nu numai

De foarte multe ori li se intampla utilizatorilor de iOS sa apese pe contactul gresit atunci cand doresc sa apeleze o anumita persoana din lista de apeluri recente. Call Enhancer intervine si anuleaza aceasta greseala adaugand o confirmare inainte de a initia un apel.

Interfata adaugata de tweak se integreaza placut cu designul general si nu pare sa intervina in nici o actiune obisnuita. Acesta are un bundle in setari pentru configurarea diverselor optiuni disponibile. In plus, in acelasi meniu de setari se poate regasi o functie ce poate fi utila pentru anumiti utilizatori si anume adaugarea unui prefix conform tarii in care se afla, pentru a putea suna cu numar ascuns pe oricine fara dificultate, adaugand un buton in plus la interfata integrata.

Din propria experienta pot spune ca am pus de cateva ori telefonul la ureche si am asteptat sa sune pana sa-mi aduc aminte de confirmare, insa o data ce am luat acest aspect in vedere, pot spune ca deja m-a scutit de un apel gresit. Tweakul poate fi descarcat din repo-ul BigBoss la $0,99.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button