PCTECHTech&IT

Calculatorul lui Windows 10 capătă un upgrade însemnat

Săptămânile trecute Microsoft a decis să treacă tradiționalul calculator găsit în Windows 10 la modelul open-source. Iar acum încep să se vadă primele consecințe, sub forma unei noi funcții a calculatorului.

Acesta va primi în următoarea sa variantă abilitatea de a crea diagrame pentru ecuațiile matematice care sunt calculate în cadrul său. Funcția cea nouă va fi destul de utilă atât pentru cei care vor să aibă la îndemână o unealtă rapidă pentru înțelegerea mai bună a matematicii, cât și pentru cei care vor să găsească moduri mai eficiente de a desena sigla lui Batman folosind o ecuații.

Trăsătura nouă a calculatorului este încă în dezvoltare, așa că nu o veți găsi în momentul acesta în Windows 10, dar va fi disponibilă în viitorul apropiat. Data exactă încă nu a fost anunțată. Poate se va întâmpla cu update-ul de primăvară al lui Windows, poate că va fi lansată cândva pe parcursul anului, înainte de update-ul mare de toamnă…iarnă…oricând va pica.

Pentru mai multe detalii despre motivele implementării sale, detaliile despre cum va funcționa, ce trăsături va avea această componentă și toate celelalte, puteți arunca o privire pe pagina de pe Github dedicată acestui update.

Experimentul celor de la Microsoft pare că dă până acum roade. Cine știe ce altceva va trece în mediul open-source în viitor. Poate Windows 3.1?

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button