GamingRSS PaginaDeMedia

Ce cadouri de Crăciun poți oferi unui fan PlayStation?

Crăciunul se apropie cu pași repezi și nu știi ce cadou să îi oferi cuiva care se joacă mult pe PlayStation? Sau poate acel cineva ești chiar tu și cauți niște recomandări accesibile pe final de an? Indiferent în care situație te afli, PlayStation Store și partenerii din retail ne vin în întâmpinare cu o selecție interesantă de jocuri, accesorii, planuri de abonamente PS Plus și conținuturi suplimentare la prețuri speciale.

Iată câteva recomandări speciale de jocuri și abonamente

  • Un abonament abonament PS Plus de 12 luni – care aduce lunar și jocuri gratuite, multiplayer online, reduceri exclusive pe PS Store.
  • Un card de încărcare a contului PS Store de 100 de lei 
  • Un card de încărcare de 250 de lei – poate completa cadoul ideal pentru un pasionat de gaming cu prietenii. 

Cadouri PlayStation

La capitolul jocuri putem regăsi câteve nume foarte cunoscute și apreciate. Printre acestea amintim:

Spider-Man PlayStation

  • Gran Turismo Sport – pentru pasionații de viteză și de mașini, care pot „să urce” la volanul celor mai admirați bolizi din lume;
  • Days Gone – Digital Deluxe Edition, dacă tu sau cel căruia îi faci cadou este atras de jocurile survival cu zombie axate pe un storyline captivant;
  • God of War, iterația din 2018 a francizei cu care  Santa Monica a acaparat lumea PlayStation și parte din topul meu personal de jocuri geniale;
  • Ratchet&Clank, un clasic ce nu trebuie să libsească din colecția niciunui pasionat de jocuri pe console;
  • Dreams, dezvoltat de cei din spatele lui LittleBigPlanet și Tearaway;
  • Ghost of Tsushima Director’s Cut, practic o operă de artă care a salvat inclusiv un patrimoniu cultural în viața reală;
  • Death Stranding Director’s Cut, un titlu oarecum deosebit și mai greu de digerat de către cei concentrați pe acțiune și ritm alert. Este opera lui Hideo Kojima și spune o poveste criptică, dar emoționantă.
Joc Preț
Marvel’s Spider-Man 90 lei
Marvel’s Spider-Man Miles Morales 180 lei
Gran Turismo Sport 50 lei
Days Gone – Digital Deluxe Edition 144 lei
God of War 50 lei
Ratchet&Clank 45 lei
Dreams 76 lei
Ghost of Tsushima Director’s Cut 284 lei
Death Stranding Director’s Cut 135 lei

Accesorii PlayStation 4 și PlayStation 5

Consola trebuie să aibă personalitatea stăpânului, de aceea există aceesorii în diverse culori și cu diferite întrebuințări. Pentru cadouri care vor fi cu siguranță un succes puteți alege dintr-o varietate de accesorii PlayStation 4 și PlayStation 5:

Cadouri PlayStation

În această perioadă, PlayStation are și o promoție specială de sărbători, astfel că multe dintre titlurile populare pot fi achiziționate la prețuri accesibile. Campania de reduceri este valabilă până pe 22 decembrie, în magazinele retailerilor parteneri. 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button