MORE

Ca o ironie, ET, jocul care a ucis Atari pentru ca nu s-a vandut, se vinde acum la licitatie!

În mod normal, v-am sfătui să evitati jocurile teribil de proaste. Totusi ati vrea sa faceti rost de acest joc, adica de E.T, jocul care a ucis Atari, care a fost descoperit „ca prin minune” în luna aprilie intr-un depozit de deșeuri în Alamogordo, New Mexico, si care este acum scos la licitatie. Ca sa va amintim, existenta carcaselor goale Atari ingropate in desert a fost o legenda urbana pana cand Microsoft a sponsorizat un proiect si sapaturile au dovedit aceasta legenda ca fiind … adevarata!

Tularosa Basin Historical Society Alamogordo, care a aranjat excavarea și momentan detine carcasele, a pus 99 dintre ele pe eBay, fiecare cu un certificat de autenticitate.
Nu este surprinzător, unele dintre carcasele E.T. mai puțin zdrențuite au fost deja cumparate la 500 $, în timp ce alte titluri, cum ar fi Asteroids, Missile Command și Star Riders ajung la 50 dolari (ceea ce este ironic, deoarece acestea au fost jocuri mult mai bune). Historical Society are planuri privind păstrarea a 500 din titluri și donarea unora dintre ele catre Smithsonian si altor muzee.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button