GAMING

Burnout revine, dar sub un alt nume

Seria Burnout s-a stins după lansarea lui Paradise, studioul Criterion Game fiind prea ocupat în ultimii ani cu seria Need for Speed pentru a mai crea un joc despre explozii, mașini, și mai multe explozii. Însă foștii săi angajați au avut ceva timp liber.

Studioul Three Fields a fost format de Fiona Sperry și Alex Ward, co-fondatori ai Criterion Games, aceștia plecând din marea familie Electronic Arts anul trecut. Acest studiou se ocupă în acest moment cu dezvoltarea unui nou joc, unul cu mașini, curse cu mașini.

Ce fel de curse? Curse ce implică viteze, trafic, și accidente, foarte multe accidente, și în consecință explozii, foarte multe explozii. De asemenea, va fi un succesor spiritual, și considerând la ce au lucrat până acum membrii acestui studiou, nu poate fi altceva decât Burnout.

Nu au specificat a cărui joc din serie va fi un succesor spiritual, aparent încă mai trebuie determinat acest aspect.

Alte detalii nu sunt disponibile acum despre acest Burnout fără nume, dar ar trebui să aflăm mai multe informații despre el spre anul viitor.

Nu este singurul joc pe care îl are în dezvoltare studioul Three Fields, doar că celălalt nu este despre curse, ci un joc de sport orientat pe multiplayer, gândit să fie rapid și amuzant. Dar nu implică accidente vehiculare, așa că momentan succesorul spiritual pentru seria Burnout pare mai interesant.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close