PC&Consoles

Bungie oferă detalii despre Destiny 2 pentru PC

Mai multe informații despre versiunea PC a lui Destiny 2 au fost oferite prin postarea săptămânală „This Week at Bungie”. Mai exact, postul a menționat calendarul activităților viitoare în următoarele săptămâni, precum și problemele cunoscute înainte de lansarea jocului.

În afară de campania principală, quest-urile, Strikes-urile și misiunile de PvP din Crucible, cei care au Destiny 2 pe PC-uri pot încerca la lansare, de asemenea, o provocare mai dificilă care constă într-un Nightfall Strike. Pentru cei neinițiați, Nightfall este o variantă mai dură a unui Strike datorită dușmanilor săi mai puternici, a modificatorilor provocatori și a unei limite de timp. Dacă tu și echipa ta încă mai credeți că Nightfall este o plimbare în parc, puteți încerca versiunea sa Prestige. În plus față de inamicii mai duri și o limită de timp mai strictă, nu veți putea să vă schimbați arma și echipamentul, așa că planificați în consecință. În această săptămână de deschidere puteți ajuta și alți jucători care ar putea avea dificultăți în completarea Nightfall prin intermediul sistemului Jocuri cu Ghid. Pentru a fi un ghid, va trebui să îndepliniți cerințele privind nivelul de putere și să obțineți un bilet de jocuri ghidate.

Săptămâna următoare lansării adaugă încă două activități de tip endgame pentru a vă testa echipa. Primul este raidul Leviathan, care necesită șase jucători. Apoi, la sfârșitul săptămânii, concursul PvP super competitiv Trials of the Nine în care puteți câștiga mai multe arme și echipament mai puternic. În cea de-a treia săptămână, Bungie va adăuga modul mai dur de prestigiu pentru raidul Leviathan și veți putea să îi ajutați pe alți jucători prin lansarea variantei Jocuri de Raid cu Ghid.

Nici o lansare de joc nu are însă un parcurs lin, și există câteva probleme tehnice pe care le-ați putea întâlni când jucați jocul. Pe lângă codurile de eroare Bungie cu nume hilar, s-ar putea să aveți și unele probleme dacă jucați într-o configurație pe trei monitoare sau dacă dezactivați VSync în timp ce rulați jocul la rezoluții non-native. Pentru lista completă a problemelor vizitați postul lui Bungie pe această temă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button