PC&Consoles

Bully 2 a fost dezvăluit din greșeală

La E3 anul acesta ar trebui să vă așteptați la un anunț surpriză din partea celor de la Rockstar, Bully 2.

Jocul a fost zărit într-o listare de pe site-ul publicației Game Informer, cu subtitlul ”Kevin’s Back Jack”. Această listare a fost ștearsă după puțin timp, Game Informer negând existența jocului. Așa că fie cineva s-a apucat de glume, fie jocul a fost dezvăluit din greșeală.

Dacă vă întrebați de unde ar ști o revistă de jocuri cu siguranță că Rockstar va face acest anunța E3, răspunsul este simplu. Game Informer este o revistă controlată de GameStop, cel mai mare lanț de distribuție de jocuri din America de Nord. Pentru ca un joc să beneficieze de toată atenția lanțului devine cam obligatoriu ca marea sa dezvăluire să aibă loc în Game Informer, redacția având acces la informații care sunt necunoscute pentru restul presei.

Nu putea fi vorba de o simplă eroare, pentru că atunci când apar erori, în general nu sunt însoțite de subtitluri, platforme, număr de jucători, publisher, dezvoltator, dată de lansare și specia din care face parte. Singura altă explicație ar fi că cineva de la Game Informer a vrut să râdă puțin de lume prin adăugarea lui Bully 2 în baza de date a site-ului, ceva ce ar fi avut sens de 1 aprilie, dar nu înainte de E3.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button