MORE

Bugul text pentru iPhone afecteaza Snapchat si Twitter

Daca esti o victima a bug-ului care iti blocheaza terminalul iOS, pregateste-te pentru mai multe momente de groaza daca folosesti retelele de socializare sau alte metode de comunicare. Bug-ul care iti inchide telefonul iOS se pare ca afecteaza si Twitter-ul si iti da peste cap si Snapchat-ul. Cu alte cuvinte, bugul text pentru iPhone afecteaza Snapchat si Twitter!

Textul face ca programul Apple ce se ocupa de texte sa dea chix la anumite caractere arabice, marathi, dar si chinezesti, dand peste cap iPhone-ul, iPad-ul, Apple Watch-ul sau Mac-ul. De asemenea afecteaza si aplicatiile ce ruleaza pe iOS. Mesajul ce contine textul in sine poate fi trimis pe Twitter fie folosind sistemul de mesagerie public sau cel privat.  Daca cel ce primeste mesajul foloseste un iPhone si are notificarile pornite, acest mesaj ii va da peste cap instant smartphone-ul. Bug-ul face ca utilizatorul sa nu isi poata deschide mesajele cu persoana care i-a trimis mesajul in cauza, fara ca iPhone-ul sa i se inchida.

Mesajul nu poate fi curatat, dar alte mesaje pot fi trimise si primite catre si de catre alte contacte.  Apple a eliberat instructiuni de recuperare catre aplicatiile de mesagerie, iar acestea necesita utilizarea lui Siri pentru a raspunde la mesaje, permitand astfel utilizatorului sa isi stearga apoi conversatia.  O metoda similara de recuperare se foloseste de catre aplicatia Photos pentru a trimite o imagine unui contact si pentru a capata acces la istoria mesajelor, permitand astfel stergerea lor.  Compania a spus ca va pune la dispozitia utilizatorilor un update software care sa rezolve problema in cel mai scurt timp posibil.

Articole asemanatoare

Back to top button