Tech&ITGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

București a pierdut șansa de a profita de unul dintre cele mai importante turnee de gaming din lume

Valve a anunțat că The International 2021, adică campionatul mondial de DOTA 2, se va desfășura fără public. Evenimentul o să aibă loc pe Arena Națională în București, doar că o creștere alarmantă a numărului de infecții cu COVID-19 a dus la o serie de măsuri din partea guvernului. În acest fel, capitala noastră ratează ocazia de a găzdui oameni din toată lumea și de a profita de un eveniment care ar fi adus multă reclamă pozitivă.

Am evaluat atent creșterea incidenței COVID în România, cât și restricțiile locale din București. Nu am vrut decât să primim fanii cu brațele deschise la eveniment, dar nu mai putem s-o facem într-un mod în care să prioritizam sănătatea și bună-starea audienței și a participanților. Cei care au cumpărat bilete își vor primii banii înapoi automat.
Valve

Cu câteva zile în urmă, mai mulți membri ai echipei Team Aster au fost diagnosticați cu COVID-19. Reacțiile fanilor pe social media sunt amestecate, de la cei care condamnă anularea evenimentului, până la cei care sunt de părere că e mai bine așa întrucât este prevenită răspândirea virusului printre jucătorii de DOTA 2 și cei prezenți la eveniment.

Și într-o întorsură de situație extrem de ironică, cel mai mare turneu de Counter-Strike: Global Offensive se va desfășura în Stockholm. PGL MAJOR va avea loc în perioada 4-7 Noiembrie în aceeași arenă în care trebuia să aibă loc The International 2021, dar a fost respins deoarece „nu este un eveniment sportiv de elită„.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button