MORE

Bucura-te de sarbatori, masa o face Breville Ultimate Grill DuraCeramic!

Bucura-te de sarbatori, masa o face Breville Ultimate Grill DuraCeramic!

In ultimii ani masa de Crăciun nu mai înseamnă doar carne de porc. Sunt multi invitati care prefera pește, fructe de mare sau legume preparate la grătar. Cum faci sa fii o gazda care reuseste sa raspunda cerintelor tuturor?

Daca nu vrei sa afumi toata casa, dar vrei totusi sa prepari ceva la gratar, Ultimate Grill DuraCeramic™ de la Breville Romania este aparatul ideal, ușor de pregătit și de curățat. Suprafața platanelor detașabile pe care sunt gătite preparatele dorite este protejată cu strat dintr-un material de ultimă generație: DuraCeramic™, un material foarte rezistent care ajunge mult mai mai repede la o temperatura optimă pentru gătit.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button