MORE

Bucharest Technology Week

Universum Events anunta ca in perioada 23-29 mai va organiza Bucharest Technology Week, o saptamana de evenimente in care vizitatorii vor putea descoperi cele mai noi inovatii tehnologice si cum le vor afecta acestea viitorul.

Bucharest Technology Week  aduce la un loc entuziasti ai tehnologiei si lideri in domeniu in cadrul mai multor evenimente care vor avea loc prin tot orasul pe parcursul unei saptamani intregi. Vor fi conferinte, intruniri si chiar o expozitie care se va desfasura in Piata George Enescu. Aici vor fi prezente expozanti precum iRobot, Toyota, Smart Bill, BMW Group Romania, iPrinter 3D, Ninebot, Uber, Quick Mobile si multi altii. Participarea la aceasta expozitie este gratuita, pentru cei care se inregistreaza folosind formularul de pe site-ul oficial al evenimentului. Cei care nu se vor inregistra vor trebui sa plateasca o taxa de intrare de 5 euro.

Bucharest Technology Week mai aduce laolalta lideri din mediul international si local al IT-ului, pentru a discuta si explora inovatiile tehnice in 4 conferinte de business tematice, desfasurate la Athenee Palace Hilton. Aici vor avea loc: Innovation Summit, Brands + Tech Summit, Enterprise-IT Summit si Java Dev Summit.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita pagina oficiala a Bucharest Technology Week

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button