GamingTech&IT

Bucharest Gaming Week va avea loc în perioada 4-9 decembrie

Bucharest Gaming Week a ajuns la cea de a doua ediție care va avea loc în perioada 4-9 decembrie.

Bucharest Gaming Week este evenimentul dedicat industriei de gaming și pasionaților de jocuri video din România. La ediția de anul acesta, vei putea afla despre cele mai noi jocuri create în România sau să urmărești competiții de esports.

Pe parcursul săptămânii, vei putea participa la numeroase evenimente precum: expoziții de artă, conferințe, workshop-uri de game design dedicate liceenilor sau competiții în diferite jocuri multiplayer. Săptămâna se va încheia la Romexpo în weekendul 8-9 decembrie, unde îi vei putea întâlni pe streamerii sau vloggerii tăi favoriți sau vei putea participa la diferite competiții.  

“Industria de game development din România a generat în 2017 o cifră de afaceri de 156 milioane de dolari, cu 11,6% mai mult decât în 2016, ceea ce este o dovadă clară că această industrie creativă dispunde de o creștere constantă și susținută. Bucharest Gaming Week pune focus pe proiectele ambițioase care se dezvoltă în București, având convingerea că industria poate crește mult mai mult decât atât. Ediția anterioară ne-a demonstrat că există un potențial real de a pune Capitala pe harta gaming-ului mondial”, a precizat Tudor Dăescu, președintele Gaming Week.

Prima ediție a adus la un loc peste 10.000 de participanți care a culminat cu un mega eveniment la Romexpo.

“Jocurile video au devenit mai mult decât o pasiune, iar mulți dintre pasionați reușesc să realizeze o carieră fie în industria de game development, fie ca jucători profesioniști. Bucharest Gaming Week propune o serie de activități cu scop eductiv despre procesul de dezvoltare a unui joc video dar și competiții dedicate fenomenului esports. În plus, în cadrul evenimentului central vor avea loc turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri”, a precizat Marius Radu, partener în cadrul Gaming Week.

Deocamdată nu avem programul complet al evenimentelor, însă acesta va apărea pe site-ul oficial al evenimentului.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achizițonate de pe www.arcub.ro , www.bilet.ro, www.entertix.ro și www.myticket.ro precum și din magazinele partenere acestora sau de la casa de bilete ARCUB din str. Lipscani, nr. 84-90. Biletele care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la prețul de 25 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la prețul de 40 lei, până la data 15 noiembrie. Începând cu data de 16 noiembrie, prețul biletelor pentru o singură zi va fi de 35 lei, iar abonamentul va fi de 55 lei.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button