Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Bucharest Big Data Week este live si ne prezinta noua frontiera a business-ului

Big Data Week este un eveniment international de referinta pentru domeniul datelor. Acesta uneste comunitatea de profesionisti din domeniu in cadrul singurul eveniment local, organizat anul acesta online. eSolutions si Bigstep isi unesc fortele pentru a aduce in atentia publicului din Romania fenomenul in amploarea lui, printr-un proces concentrat pe educatie despre tendintele din domeniu si impactul utilizarii datelor in business.

Ieri am avut parte de o conferinta-ancora care s-a focusat pe tendintele cheie ale domeniului. Astazi si maine, publicul va avea o oportunitate excelenta de invatare, agenda de discutii urmand directii majore din tehnologie. Subiectele vor fi Inteligenta Artificiala, Machine Learning, Business Inteligence, Real-Time Analytics, Data Science, Cloud si Microservicii. Cei aproximativ 20 de experti invitati la Big Data Week vor oferi informatii si recomandari valoroase, atat despre beneficiile de business cat si din zona tehnica. Acestia reprezinta companii precum: Microsoft, Google, ING, eMag, Netopia Payments, Revolut si multe altele.

Mai sunt doua zile pana cand editia acestui an de Big Data Week va lua sfarsit. Asa ca va invit sa profitati de perioada ramasa si sa accesati site-ul oficial pentru a va inscrie. In aceste doua zile vor fi organizate workshop-uri in care vor fi aprofundate toate subiectele pe care le-am mentionat in acest articol. O noutate pe care o aduce editia din acest an este cursul de introducere in big data, care cuprinde patru module ce acopera zona de arhitecturi si exemple de implementare, dar si tehnologii moderne pentru ingestia si procesarea datelor.

Toate sesiunile de curs se vor desfasura online, vor avea o parte teoretica si o parte practica. Participantii vor lucra in cloud-ul pus la dispozitie de Bigstep, sub indumarea trainerilor profesionisti din cadrul eSolutions Academy, cu o vasta experienta in zona de implementare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button