Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bucataria: cum sa o decorezi cu lumina

/
/
/
/
image

Iluminatul atent și corect este esențial, iti poate transforma bucătăria. Nu este suficient să stabilesti o lumina centrala, principala, ci trebuie sa te concentrezi pe crearea mai multor puncte de lumină pentru un spatiu primitor. Bucataria este un spatiu funcțional și trebuie sa dati atenție suprafețelor de lucru, mesei și dulapurilor. Iată câteva sugestii pentru a crea atmosfera potrivita.

Lumina principala din bucatarie este situata in centrul camerei si este reprezentata de o plafoniera sau de o lampă pandantiv.

Luminile de atmosfera. Bucătăriile cele mai moderne sunt echipate cu surse de lumină pozitionate pe rafturi sau în dulapuri pentru a ilumina activitati specifice. Se poate opta pentru spoturi mici sau pentru LED-uri, care consumă mai puțin și asigura o lumină rece.

Lumina strategica. Pentru a dinamiza bucătăria, este practic sa luminezi punctele deosebit de exploatate: masa sau suprafața de lucru prin fascicule dirijate de lumină (lămpi sau becuri suspendate).

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar