TECH

Bucataria: cum sa o decorezi cu lumina

Iluminatul atent și corect este esențial, iti poate transforma bucătăria. Nu este suficient să stabilesti o lumina centrala, principala, ci trebuie sa te concentrezi pe crearea mai multor puncte de lumină pentru un spatiu primitor. Bucataria este un spatiu funcțional și trebuie sa dati atenție suprafețelor de lucru, mesei și dulapurilor. Iată câteva sugestii pentru a crea atmosfera potrivita.

Lumina principala din bucatarie este situata in centrul camerei si este reprezentata de o plafoniera sau de o lampă pandantiv.

Luminile de atmosfera. Bucătăriile cele mai moderne sunt echipate cu surse de lumină pozitionate pe rafturi sau în dulapuri pentru a ilumina activitati specifice. Se poate opta pentru spoturi mici sau pentru LED-uri, care consumă mai puțin și asigura o lumină rece.

Lumina strategica. Pentru a dinamiza bucătăria, este practic sa luminezi punctele deosebit de exploatate: masa sau suprafața de lucru prin fascicule dirijate de lumină (lămpi sau becuri suspendate).

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Foarte frumoase corpurile de iluminat din a doua imagine! Chiar ma gandeam sa pozitionez si eu cateva lumini de atmosfera, dar momentan nu stiu unde si nici cum…Stau de aproape 2 ani intr-un apt din cosmopolis si n-am facut nicio schimbare pana acum, as vrea sa incep cu iluminatul fiindca e mai simplu si nu foarte costisitor, abia astept sa vad rezultatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button