Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Brutal Doom și Unreal Tournament s-au ciocnit într-un nou mod

/
/
/

De când s-a inventat PC-ul cu măcar 24MB de RAM, lumea s-a tot întrebat: ”Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar crea o variantă excesiv de sângeroasă a lui Doom, și-ar îndesa acolo Unreal Tounrament cumva?”. Răspunsul nu mai trebuie divinat de oracole, deoarece există acum așa ceva!

Un modder numit VictorCajal a lansat Brutal Unreal 99, o modificare a unei modificări a unei modificări a lui Doom ce adaugă o serie de elemente din Unreal Tournament în Brutal Doom. Veți avea nivelele jocului legendar făcut de id Software, inamicii săi, alături de muzica lui Unreal Tournament, dar mai important, arsenalul său.

Vise îndeplinite pentru toți cei care se întrebau dacă poți decapita un cyberdemon cu un Ripper, sau dacă mâzga din Biorifle este corozivă pentru lucruri venite din iad. Cei interesați pot să descarce acest mod de pe ModDB, Veți mai avea nevoie și de o variantă curentă a lui Doom, ca ZDoom, Zandorum, GzDoom și D-Touch Android. Are suport până și pentru multiplayer.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar