MORE

Brutal Doom devine si mai brutal

Doom are o reputatie straveche in mass-media ca ar fi un joc exagerat de violent, insangerat, care glorifica violenta si transforma copii in criminali prin redarea sa realistica a violentei. Nimic nu poate fi mai fals, toata acea violenta fiind mai mult demna de un desen animat, la cat de reala este redata, iar Brutal Doom ridicolul cu un pas mai departe.

Cea mai noua varianta a popularie modificari pentru Doom ridica din nou stacheta pentru parodie violenta, oferind de acum inainte posibilitatea de a face bucatele inamicii care deja au fost doborati.

Simplu spus, doar pentru ca deja ai improscat peretii cu sange de cyber-demon, nu inseamna ca trebuie sa ignori plafonul, poti trage mai departe in acel cadavru pana cand nu mai ramane absolut nimic din el si totul din jur arata de parca ar fi fost vopsit de Mister Bean cu o petarda.

Pare atat de greu de crezut ca tehnologia care se afla la baza acestui joc este veche de 23 de ani, cand nu sunt nici macar jocuri moderne care sa suporte astfel de eviscerare, exceptii fiind poate seriile Dead Space, Dead Rising si Left 4 Dead 2.

Varianta 20b a lui Brutal Doom inca nu are o data de lansare.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close