PC&Consoles

Bruce Straley, regizorul lui The Last Of Us și Uncharted 4, pleacă de la Naughty Dog

După ce a lucrat la Naughty Dog aproape două decenii, Bruce Straley a decis să părăsească studioul. Numele său este strâns legat de unele dintre cele mai de succes jocuri produse de Naughty Dog, The Last of Us și Uncharted 4. Fusese anunțat încă de anul trecut că Straley nu va regiza The Last of Us 2.

Într-o postare pe site-ul Naughty Dog, Straley explică:

Las la Naughty Dog cea mai puternică echipă pe care a avut-o vreodată studioul, iar asta spune multe. Dar mai mult decât talentul, oamenii vor fi cei cărora le voi simți cel mai mult lipsa. Filosofia de muncă la Naughty Dog este despre ridicat din scaun și rezolvat problemele împreună. Este lucrul care mi-a permis să construiesc atât de multe prietenii și să câștig respectul acestui grup exemplar de oameni.

Am înțeles – „e doar muncă” – dar când petreci atât de mult timp cât petrecem noi împreună, într-un mediu creativ și sub presiunea termenelor limită, ajungi să cunoști cu adevărat o persoană. Și am avut și eu partea mea de momente dificile și umilitoare. Dar având privilegiul de a vedea oameni evoluând dincolo de ce se credeau ei în stare din punct de vedere tehnic, creativ și personal, a fost cea mai mare răsplată pe care mi-a oferit-o slujba, și continuă să mă motiveze să fac și eu la fel în continuare. Sunt atât de mândru că am făcut parte din această echipă. Abia aștept să văd ce vor mai crea pe viitor.

Postarea continuă cu mulțumiri adresate anumitor persoane, incluzând pe Amy Hennig și Neil Druckmann, cu care a colaborat la seria Uncharted, precum și fostului co-președinte Christophe Balestra, președintelui Evan Wells, și co-fondatorilor Andy Gavin și Jason Rubin. Straley a fost angajat la Naughty Dog timp de 18 ani, unde primul joc la care a lucrat a fost Crash Team Racing, în 1999. Mai nou a fost co-regizor la Uncharted 2 (cu Hennig), și la Uncharted 4 și The Last of Us (la ambele împreună cu Druckmann).

Postarea sa nu precizează unde pleacă sau în ce direcție se va îndrepta cariera sa.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button