MORE

Browsing-ul pe Twitter sau Instagram in VR

Stiu, v-ati cumparat un dispozitiv VR si nu mai vreti sa-l dati jos, nu? E viitorul, e natural, iar cu ceva precum camera passthrough din Gear VR, nici nu mai trebuie sa-ti dai aparatul jos ca sa faci activitati casnice din „lumea reala” ca mersul la toaleta, luat-ul unui Mountain Dew din frigider sau rontaitul de seminte. In concluzie, in viitor, v-ati putea delecta cu Twitter sau Instagram in VR

Dar ce te faci daca vrei sa-ti verifici feed-ul de Twitter sau sa vezi cate like-uri are poza noua de pe Instagram prin intermediul Apple Watch-ului, evitand spatiul fizic? Nu e panica, pentru ca noua aplicatie numita Swerve va permite sa faci asta fara sa-ti dai jos dispozitivul de VR de Android. Aplicatia pune Twitter intr-un spatiu 3D, iar conform VR Focus, te poti uita prin cautari, mentiuni si hashtag-uri – totul intr-un skybox plin de nori. Perfect.

Aplicatia gratuita se ocupa doar de serviciul de microblogging deodata, dar reteaua Facebook urmeaza „in curand”. Speram sa fie gata pana la lansarea Swerve candva la sfarsitul acestei luni (va puteti inscrie pentru early-access acum) si chiar la timp pentru inceperea sezonului de CrossFit. Suporta doar Google Cardboard momentan, dar speram ca suportul pentru Gear VR sa fie deasemenea considerat. Stiti, ca sa nu mai avem niciodata nevoie sa lasam realitatea sa stea in calea experientelor noastre virtuale vreodata.

Articole asemanatoare

Back to top button