Gaming

Britney Spears ar putea ajunge in Smash Bros.

Nintendo in acest moment tine un poll in care isi intreaba banii ce personaj doresc sa vada in urmatorul Super Smash Bros. Iar pentru a include un personaj in aceasta cursa, acesta trebuie sa fi facut parte dintr-un joc Nintendo intr-o oaracare masura, astfel, Britney Spears se pare ca este intr-o cursa stransa pentru a fi portretizata in Super Smash Bros.

Diva, supranumita printesa muzicii pop, a aparut in 2002 intr-un joc de Gameboy Advanced numit  Britney’s Dance Beat, motiv pentru ca a primit nominalizarea in poll-ul Nintendo.

De mentionat ca voturile cantaretei se ridica la cateva mii, responsabil pentru nominalizare fiind un thread pe Tumblr, in acest moment insumand undeva pe la 18.000 de voturi. Cu toate ca polul este destul de vechi, postul de pe Tumblr a fost realizat pentru a strange cat mai multe voturi, pana la data limita de 3 octombire in care Nintendo va decide, cu ajutorul fanilor evident, cine este urmatorul personaj in Smash Bros.

Pentru cine viseaza cu ochii deschisi, o doza de realitate nu strica. Sunt mult prea multe roti si piulite care trebuiesc stranse pentru ca Britney Spears sa ajunga in jocul celor de la Nintendo, fiind foarte multe contracte care trebuiesc semnate si parafate. In concluzie sansele sunt intre zero si aproape inexistente ca diva sa apara in joc.

Pe de alta parte, punem si noi o intrebare: Ce abilitati trebuie sa aiba Brit’ pentru a face fata de exemplu unui Falcon Punch?

[Nintendo]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button