TECH

Brio Smart Outlets, prizele inteligente

Brio Smart Outlets, prizele inteligente iti fac viata mai usoara si mai putin periculoasa. Când ai copii, animale de companie sau persoane în vârstă la domiciliu care manipulează aparatura electrica sau se joacă aproape de prizele electrice, nu ar strica un dispozitiv care sa detecteze prezența acestora si sa opreasca alimentarea cu curent atunci cand apare vreun pericol.

brio-safe-outlet-2

Aceasta este misiunea noilor prize Brio, care vin în două formate: Brio Safe Outlet și Brio Smart Outlet.

În primul caz vorbim despre o priza inteligenta care este capabila să distingă intre un aparat sau dispozitiv si o fiinta umana. Ca sa asigure securitatea utilizatorilor, priza nu va mai trimite curentul catre conectorii metalici.

Brio Smart Outlet se ajuta de diferiti senzori externi care pot detecta pericolele din mediul casnic. De exemplu, detectoare de fum, de apă sau de monoxid de carbon, care poate fi plasate oriunde în casă și pot comunica wireless cu priza și cu noi, prin telefonul mobil sau printr-o alarmă sonoră dacă există vreun pericol.

Prizele vor fi disponibile din aceasta luna in SUA la preturile de 49 dolari si respectiv 99 dolari, cu trei senzori inclusi.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button