PC&Consoles

Brink este acum gratuit pe Steam

Brink, celălalt shooter postapocaliptic al lui Bethesda în afară de Fallout 4, a devenit gratuit la 6 ani de la lansare.

Dacă nu vă mai amintiți de Brink, să nu vă simțiți vinovați. Nu e nimic în neregulă cu memoria voastră. Brink este un shooter postapocaliptic produs de Splash Damage și publicat de Bethesda care s-a scufundat precum Titanicul la scurt timp după lansare.

Jocul a avut foarte multe idei bune, dar care au fost implementate într-un mod departe de a fi perfect. Brink ar fi trebuit să combine modurile single player și multiplayer într-un cadru futurist, unde facțiunile Resistance și Security își dispută supremația pe o insulă plutitoare numită Ark. Din punct de vedere al gameplay-ului, jocul este o combinație de Team Fortress 2 și Mirror’s Edge, înainte ca Titanfall să crească popularitatea mișcărilor de parkour într-un shooter.

Brink a adus la vremea lui mai multe elemente decât majoritatea celorlaltor shootere online. Un sistem de XP, obiective multiple funcție de clasă, tipuri diferite de constituție pentru personaje care afectează libertatea de mișcare, personalizarea caracterelor, toate combinate într-un shooter cu două echipe și un sistem foarte permisiv de deplasare în spațiul tridimensional. Partea de single player a jocului se desfășoară pe aceleași hărți ca și multiplayer-ul, cu boți în loc de adversari reali.

Pentru toate calitățile sale, jocul a fost un dezastru la lansare, nu s-a vândut deloc bine, produsul final a fost cu mult sub așteptări, serverele online au fost închise, iar Brink a fost rapid măturat sub preș și uitat acolo.

Până astăzi, când o știre foarte scurtă de pe Steam anunță tranziția lui Brink la un joc gratuit. Nu vă costă nimic să-l încercați. Iar dacă vă place, puteți achiziționa unul dintre cele 3 DLC-uri. Două dintre ele, Fallout®/SpecOps Combo Pack și Doom®/Psycho Combo Pack, adaugă mai multă variație în echipamentul și personalizarea personajelor; al treilea, Agents of Change, este un pachet mai amplu și conține hărți și abilități noi, extensii pentru arme, plus costume pentru personaje.

În caz ca l-ați ratat acum 6 ani, puteți vedea mai jos trailerul de lansare al jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button