TECH

Brillo –vestea cea mare de la Google pentru SmartHome?

Brillo ar trebui sa fie versiunea Android pentru IoT. Marile companii de software au pariat in ultima vreme pe IoT si SmartHome. Microsoft cu Windows 10, Apple cu HomeKit.

Marele absent in acest domeniu pare a fi Google. Cu toate acestea, exista zvonuri care spun ca zilele acestea se asteapta lansarea Brillo.

Dacă acest lucru se confirmă, va fi clar că Google intenționează să faca ceea ce Apple incearca de ani de zile: sa-si „blocheze” utilizatorii în propriul ecosistem.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button