GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Breath of the Wild ar putea primi un sequel anul acesta

Din cand in cand, pe reddit mai rasare cate o postare menita sa starneasca interesul oamenilor. Chiar aseara, am putut citi despre un posibil sequel pentru Legend of Zelda: Breath of the Wild. Informatiile se spune ca ar proveni dintr-un stream de pe Twitch al lui Tyler McVicker; acelasi om care detine si canalul Valve News Network pe YouTube. Ce e drept, canalul sau este plin cu stiri si leak-uri legate de proiectele Valve, dar se pare ca are cunostinte si in afara spectrului sau de activitate.

Ce stim despre sequelul lui Breath of the Wild?

Am facut un sumar al postarii de pe Reddit pentru a pune cap la cap informatiile despre noul joc:

  • Jocul va avea un inceput liniar.
  • O versiune noua de Ganon va umple intreaga lume, iar infectia sa trebuie eliminata inainte de progresul spre o noua sectiune a lui Hyrule.
  • Locatiile sunt mai bogate si dungeon-urile ar putea reveni, jocul fiind inspirat din alt titlu nespecificat.
  • Sequel-ul lui Breath of the Wild va fi inspirat de Red Dead Redemption 2, lucru despre care a chiar Nintendo a mai vorbit inainte.

Toate aceste detalii sunt plauzibile, mai ales daca jocul va avea actiunea in acelasi Hyrule cu care suntem familiarizati. Asta ar face totul mai usor si pentru developeri. Segmentarea lumii ar fi o schimbare enorma pentru Breath of the Wild, dar in acelsi timp, am mai vazut astfel de modificari de dinamica intre lansarile precedente din serie.

Nu putem sti sigur daca aceste zvonuri sunt reale decat atunci cand Nintendo va iesi in fata. Daca sursele celor de la Nintendo Direct sunt bune, asta s-ar putea intampla foarte curand. Pana atunci, ramane sa asteptam si sa speram ca jocul va fi cel putin la fel de bun ca si precedentul.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button