MORE

Braun Face – cabinetul cosmetic de acasa!

Ai peste cateva ore o intalnire importanta si nu ai timp sa ajungi la cosmetica? Ar trebui sa te pensezi, sa scapi de firele de par nedorite de pe fata, sa-ti faci un tratament cosmetic ca sa pari relaxata si infloritoare. Problema e ca nu ai la dispozitie cele 2-3 ore pe care ti le-ar „manca” vizita la cosmeticiana. Ce faci atunci cand trebuie sa fii aranjata si nu ai timp sa ajungi la salon? Braun Face este un sistem de ingrijire faciala care combina epilarea si curatarea faciala, cu un rezultat mai ceva ca la cosmetica.

Am privit intotdeauna cu neincredere genul acesta de aparate pentru acasa. Dar, pe bune, dupa 2 saptamani in care am folosit peria de curatare in fiecare dimineata, am un alt ten. Curatarea faciala se face ca parte a rutinei zilnice: cu sapun, gel sau lapte demachiant. Din punctul acesta de vedere, aparatul face toti banii: e usor de folosit, de curatat, nu trebuie incarcat, poti sa-ti cureti tenul in timp ce vorbesti la telefon sau iti verifici mailul. Functioneaza pe baza de baterii si este etans, ceea ce inseamna ca poate folosit si la dus sau in cada.

In ceea ce priveste functia de epilare, e mult mai eficienta si mai rapida decat penseta manuala, iar aparatul are marimea unui tub de mascara si este extrem de usor de folosit pe toate zonele fetei. Poti sa-l strecori usor in poseta si te poate salva de situatiile neprevazute.

Curatarea faciala

Folosita zilnic, peria de la Braun Face îndepărteaza toate urmele de machiaj, curata pielea in profunzime si inlatura celulele moarte. O perie moale care oscilează de 10.000 de ori pe minut, fiind astfel de 6 ori mai eficienta decat curatarea manuala. Mișcarea de rotație ușoară și plăcută omogenizează pielea si ofera un sentiment liniștitor de relaxare. O adevărată armă anti-stres care stimulează circulația sanguină.

Braun Face se dovedește a fi pe termen lung o solutie pentru un ten curat si ingrijit pentru mai mult timp, nu doar cateva zile dupa vizita la cosmetica.

 Epilarea faciala

Aparatul indepărtează firele de păr de la rădăcină pentru o piele netedă de până la 4 săptămâni. Capul are 10 micro deschideri care prind cu delicatețe chiar și cele mai subțiri fire, de până la 0,02 mm. Cu cele 200 de mișcări de smulgere pe secundă este în mod considerabil mai rapid și mai exact decât pensetele manuale. Pentru cele mai bune rezultate, asiguraţi-vă că pensetele se rotesc în sens opus sensului de creştere a părului.

Caracteristici Principale

Descriere

1 Compartiment pentru baterii

2 Comutator de pornire/oprire

3 Cap de epilare

4 Capac de protecţie pentru capul de epilare

5 Perie de curăţare

6 Adaptor de perie cu buton de deblocare

7 Oglindă (numai la modelele 830, 831)

7a Comutator de pornire/oprire pentru iluminare

7b Compartiment pentru baterii

Culoare : alb

Prețul recomandat: 199 RON

Articole asemanatoare

Back to top button