MORE

Bratara Paxie – o combinatie intre siguranta si distractie!

Fiecare parinte isi doreste sa stie unde este copilul lui, daca este in siguranta si cum se simte atunci cand nu este prin preajma. Noile bratari portabile Paxie sunt usor de utilizat si extrem de folositoare pentru parintii ingrijorati. Compania SAFE vine in sprijinul acestora!

Dispozitivul te ajuta sa descoperi locul in care este copilul tau, avand un sistem GPS incorporat, temperatura aerului din jurul lui dar si ritmul sau cardiac. Bratara are disponibila o optiune prin care poti stabili cat de departe poate merge cel mic, iar in momentul in care acesta depaseste granitele setate de tine, Paxie te anunta. De asemenea, aceasta nu poate fi indepartata de copil deoarece necesita doua maini pentru a fi scoasa.

Totul este urmarit printr-o aplicatie disponibila pentru iOS si Android, iar in cazul in care copilul se indeparteaza prea mult de zona prestabilita, alarma va suna. Faptul ca este monitorizata temperatura mediului ambiant si ca bratara este dotata cu senzor pentru ritmul cardiac, creste popularitatea acesteia. Cu aceste doua optiuni, parintii pot preveni vreun accident vascular cerebral al copiilor, provocat de caldura in exces.

Merle Lee Freeman, fondator al companiei SAFE Family, a afirmat ca: „Misiunea mea a fost sa creez un dispozitiv usor de purtat, la moda si distractiv pentru copii, permitand, in acelasi timp parintilor, sa ii monitorizeze atunci cand sunt departe de ei. Bratara Paxie urmareste, de asemenea, activitatea pentru a incuraja un stil de viata mai sanatos si mai activ.”

Bratara este dotata si cu o functie fitness care te ajuta sa urmaresti cata miscare face zilnic copilul tau, avand in vedere ca toti ne dorim un stil de viata cat mai sanatos.

Durata de viata a bateriei este de 36 de ore, insa exista posibilitatea ca aceasta sa fie incarcata cu ajutorul unui cablu USB. Pretul pentru precomanda este de 175 de dolari, primele 3 luni fiind gratuite, apoi se va percepe o taxa lunara de 9.99 de dolari pentru serviciile de date.

[PAXIE]

Articole asemanatoare

Back to top button