Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Brandul Palm va fi reinviat de chinezi

/
/
/
/
image

In incercarea de a intra pe piata americana, gigantul chinez TCL (care vinde smartphone-uri sub brandul Alcatel OneTouch) va „reinvia din morti” telefonul Palm. Compania si-a facut subsidiara in Statele Unite, chiar in buricul targului, in Silicon Valley, si a creat un website – mynewpalm.com – care se afla in constructie, sub sigla Palm fiind cuvintele „Coming soon”.

Palm a ajuns pe mainile chinezilor dupa un destin destul de zbuciumat: in 2009, dupa lansarea telefoanelor din seria Pre cu webOS, vanzarile au fost cu mult sub asteptari, iar compania a fost scoasa la vanzare. Cumparatorul – HP – avea planuri mari, insa ele au fost naruite de un scandal si o demisie rasunatoare: directorul general al HP de la acea vreme a fost nevoit sa-si paraseasca postul din cauza unui scandal in care a fost implicat, iar noul CEO venit la putere la HP a inchis productia Palm. Mai tarziu, patentele Palm au fost scoase la vanzare si cumparate de Qualcomm. In urma cu cateva saptamani, brandul Palm a fost vandut catre Wide Progress Global Limited, o companie condusa de Nicholas Zibell, reprezentantul pentru America si Pacific al Alcatel OneTouch si TCL Communication.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar