MORE

Brandul Miele – mai bun ca Bosch si Porsche!

Fondată în 1899, compania Miele a fost o afacere de familie, aparţinând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generaţie Istoria si pasiunea investite in cei peste 100 de ani de Miele au fost recunoscute, din nou, in în cadrul Premiilor Best Brands, acordate anual în Germania. Printre brandurile nominalizate s-au numărat Bosch/Siemens, Liebher, Audi, BMW și Porsche. Daca in 2013 Miele a fost desemnat „Cel mai bun brand al tuturor timpurilor”, 2015 ii aduce in portofoliu premiul „ Cel mai bun brand corporate”.

Anul trecut compania a lansat noile generaţii de produse: Miele 6000 (electrocasnice incorporabile) şi W1/T1 (aparatură pentru îngrjirea şi spălarea rufelor), precum și cea mai performantă mașină de spălat din întreaga sa istorie: Miele W1, care poate fi monitorizata de la distanță, de pe dispozitive mobile, fără să fie necesară conexiunea la aceeași rețea Wi-Fi.

Filosofia companiei, Mereu mai bine, a facut ca Miele sa devina cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume. Pe langa acestea, Miele mai are in portofoliu si sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator.

In Romania producatorul german este din 2007 prin Miele Appliances SRL.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button