Telefoane

Bragi Dash-O noua si foarte interesanta specie de purtabile

Un nou dispozitiv din categoria wearables isi face aparitia pe piata. Acesta insa, nu intra in aceeasi oala cu toate celelalte, adica nu este un ceas sau o bratara. Unii ii spun hearable, pentru ca se monteaza… in ureche.

Desi prima reactie la “auzirea” acestui lucru poate sa nu fie tocmai pozitiva (a se vedea reactia la Google Glass), va spunem ca dispozitivul de fata, merita atentie. Nu il putem numi chiar discret, dat fiind ca e mai la vedere decat un smartwatch ascuns sub maneca, dar mai putin vizibil decat un handsfree bluetooth. Trecand peste aceste detalii, The Dash credem ca poate fi un pas semnificativ inainte in materie de wearables, fiind un dispozitiv ce nu distrage atentia vizuala a utilizatorului, asa cum se intampla in cazul Google Glass sau chiar in cazul smartphone-ului.

Cat despre functionalitate, acesta asculta tot ce se vorbeste in jur, colecteaza informatiile considerate importante si poate face cautari pe net pentru tine, iti poate spune viteza de deplasare, timp, distanta, cadenta, ritmul inimii, saturatia de oxigen in caz ca te duci pe Everest probabil, energia consumata, poate fi folosit ca handsfee pentru telefon, sau ca si casca pentru ascultat muzica si multe altele.

Nu e dependent de un smartphone, ci poate functiona si independent. Are 4GB capacitate de stocare, si poate depozita o multime de melodii, poate fi folosit pentru a atenua zgomotul din jur pentru a te ajuta sa dormi, are filtru pentru zgomotele din trafic gen claxoane, pentru a te preveni asupra eventualelor pericole, in caz ca asculti muzica. Ca un plus, acesta poate fi folosit fara griji si la piscina sau in dus, pentru ca este waterproof. Nu are cablu si evident, si evident vorbim despre doua casti, una pentru fiecare ureche in parte. The Dash este deja disponibil pentru precomanda si costa 300$. Ma intreb daca cei care au facut filmul Her, nu cumva stiau deja despre asta.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button