MORE

BOSE dat in judecat pentru ca isi spioneaza utilizatorii

Seria QuietComfort 35 de la Bose s-a bucurat de un real succes printre audiofili, castile wireless avand acel balans de confort si calitate audio pe care multi o cauta.

Un lucru pe care l-a cautat si Kyle Zak, un utilizator, care da in judecata Bose pe motiv ca a fost spionat de catre companie.

BOSE sugereaza cumparatorilor, pentru o experienta completa, sa descarce aplicatia Bose Connect, lucru pe care Zak l-a si facut, doar sa descopere ca emailul, numarul de telefon, numele complet si obiceiurile muzicale erau interogate de catre Bose. Motiv pentru care a si dat compania in judecata.

Acuzatorul a invocat faptul ca se poate face un profil psihologic in baza obiceiurilor muzicale si a ceea ce asculta un individ zilnic, lucru pe care Bose acesta stipuleaza ca il foloseste pentru un castig financiar.

Castile se pot conecta la telefon si fara aplicatie, dar din pacate multe dintre functii nu sunt astfel accesibile, fiind semi-functionale. Mai rau, se pare ca nu doar seria Confort este vizata, ci o serie de mai multe casti precum: SoundSport Wireless, Sound Sport Pulse Wireless, QuietControl 30, SoundLink Around-Ear Wireless Headphones II si SoundLink Color II. Daca intamplator ai una din aceste casti si a folosit aplicatia Bose Connect, conform domnului Kyle Zak, Bose ti-a facut deja un profil psihologic schelet si ti-a vandut datele. Daca este sa plecam urechea …

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button