MORE

Bose da in judecata Apple pentru incalcarea patentul de anulare a zgomotului!

Acum ca Beats este in curtea gigantului din Cupertino, Bose da in judecata Apple pentru incalcare patentului de anulare a zgomotului. Acest proces pare sa ia prin surprindere intreaga industrie.

Daca pana acum Bose nu au protestat in legatura cu utilizarea de catre altii a acestei tehnologii, pe care practic au inventat-o, se pare ca fuziunea Beats – Apple a fost factorul care a declansat procesul. Acestia sustin ca Beats au incalcat o serie de patente detinute de Bose, printre care si cel referitor la anularea azgomotului de fundal, feature care se regaseste pe seria wireless Studio Beats. Numarul patentelor invocate este de cinci, acestea gasindu-se, dupa spusele Bose, pe mai multe modele Beats.

Acesta nu este primul proces aparut dupa fuziunea Beats – Apple: si fondatorul MOG David Hyman a dat in judecata compania pentru 20 de milioane de dolari. Insa in cazul lui Bose discutam despre una dintre cele mai mari si mai apreciate companii producatoare de sisteme audio din lume. Cine are dreptate pana la urma, ramane la latitudinea instantei de judecata.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button