MORE

Bosch la CES 2017

Bosch la CES 2017

Bosch a prezentat cateva soluții inovatoare la CES 2017: casa inteligentă, orașul inteligent, mobilitate conectată, industrie 4.0 și tehnologia senzorilor.

Casa inteligentă: viața acasă devine mai ușoară și mai sigură

Sistemul pentru casa inteligentă face posibil controlul dispozitivelor conectate acasă printr-o singură aplicație. La CES, Bosch arată cum a perfecționat sistemul cu tehnologii precum detectoarele de fum și mișcare, ce pot prelua funcții suplimentare, și managerul de scenarii. Datorită acestuia din urmă, casa conectată devine și mai intuitivă. În plus, Bosch prezintă trei soluții noi pentru mai multă siguranță. Cu ajutorul camerei interioare 360° și a camerei exterioare Eyes, utilizatorii monitorizează ce se întâmplă acasă în orice moment, indiferent unde se află în lume.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button