Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bosch GL-80 In’genius, aspiratorul cel mai silentios de pe piata

/
/
/

Bosch reduce și mai mult nivelul de zgomot cu noul aspirator GL-80 In’genius. Cu doar 59 dB, GL-80 In’genius devine aspiratorul “mut” al momentului! Ca sa intelegeti, 59dB sunt sub nivelul sonor al unei conversatii normale.

bosch_aspirateur_ingenius_bgl8sil59d

Bosch explică această caracteristica prin tehnologia Quattro Power care cuprinde: un motor cu mai multe straturi izolatoare fonice, accesorii optimizate (un mâner curbat in interiorul căruia aerul curge mai usor), o perie mai silentioasa și un design compact care evita pierderile de aer.

Daca nivelul de zgomot nu va convinge, atunci trebuie sa stiti ca Bosch GL-80 In’genius face parte din clasa de eficiență energetică A, are o eficiența pe mocheta C, o eficacitate pe podele dure A și o calitate de filtrare A.

noir

De asemenea, Bosch ofera si o versiune clasa A pentru mochete, dar cu o crestere a nivelului de sunet la 69 dB.  Aspiratorul Bosch cantareste 6 kg, are o raza de actiune de 15m, capacitatea sacului este de 5 l si are o putere de 650W.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar