MORE

Bosch GL-80 In’genius, aspiratorul cel mai silentios de pe piata

Bosch reduce și mai mult nivelul de zgomot cu noul aspirator GL-80 In’genius. Cu doar 59 dB, GL-80 In’genius devine aspiratorul “mut” al momentului! Ca sa intelegeti, 59dB sunt sub nivelul sonor al unei conversatii normale.

bosch_aspirateur_ingenius_bgl8sil59d

Bosch explică această caracteristica prin tehnologia Quattro Power care cuprinde: un motor cu mai multe straturi izolatoare fonice, accesorii optimizate (un mâner curbat in interiorul căruia aerul curge mai usor), o perie mai silentioasa și un design compact care evita pierderile de aer.

Daca nivelul de zgomot nu va convinge, atunci trebuie sa stiti ca Bosch GL-80 In’genius face parte din clasa de eficiență energetică A, are o eficiența pe mocheta C, o eficacitate pe podele dure A și o calitate de filtrare A.

noir

De asemenea, Bosch ofera si o versiune clasa A pentru mochete, dar cu o crestere a nivelului de sunet la 69 dB.  Aspiratorul Bosch cantareste 6 kg, are o raza de actiune de 15m, capacitatea sacului este de 5 l si are o putere de 650W.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Daca ati da si nite linkuri de unde se pot achizitiona astfel de electrocasnice ar fi grozav (Y)!

Back to top button