MORE

Borderlands The Pre-Sequel in 3rd Person arata senzational!

In general, atunci cand moderii experimenteaza cu materialul sursa, in cazul de fata jocurile, acestia schimba cateva elemente ici si colo, uneori „ajustand” si camera dintr-o perspectiva first person intr-una 3rd person. Rezultatul de cele mai multe ori este surprinzator.

Va amintiti cat de ciudat arata Mirror’s Edge din perspectiva third-person? Ei bine, acest lucru nu se intampla si cu Borderlands The Pre-Sequel in 3rd Person care arata… senzational! Ba mai mult, unele personaje par sa se miste destul de bine… precum cutia de conserve ambulanta numita de joc „Greseala”.

Schimbarea aceasta, de la first person la third person, vine de pe canalul de YouTube TFXLive, care a adus la cunostinta lumii intregi despre un mecanism asemanator si pentru Borderlands 2. Acest mod se presupune ca imbunătăţeşte de asemena focalizarea. O schimbare de acest fel este excelenta si binevenita pentru seria Borderlands, unde artwork-ul personajelor este foarte bine definit, dar ajunge sa fie „ ascuns” in aproape tot jocul. In descrierea clipului de mai jos de pe Youtube gasiti si cum sa activati camera 3rd Persson.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button