MORE

Borderlands Online – A fost… nu mai este

Borderlands Online a primit un trailer prin ianuarie 2015, inceputul anului fiind marcat de cateva anunturi maricele. A primit un trailer in limba chineza, tara catre se si adresa jocul, dupa care o liniste mormantala s-a asternut peste joc. Sigur, fiind un titlu realizat special pentru aceasta tara, la fel precum Call of Duty Online, dar pana la urma se putea accesa daca esti doritor de o experienta online.

2K Games cel mai probabil a pus bazele acestui titlu pentru a accesa un potential nou grup de jucatori asiatici, iar natura Borderlands se preta perfect pe acest model free to play, din pacate socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar 2K China, studioul care se ocupa de dezvoltarea jocului a anuntat incheierea prematura a proiectului.

2K China ca rezultat a fost si el inchis, 150 de angajati fiind concediati, 2K justificand inchiderea adaugand urmatoarele:

„Compania noastra a determinat ca timpul necesar pentru aceste proiecte realizate de catre studio, (referindu-se cel mai probabil si la alte proiecte pe care 2K China le-a manageriat), in special Borderlands Online, nu ar aduce un profit favorabil in comparatie cu investitia”.

Borderlands Online Borderlands Online

Pana la urma titlul era adresat catre o alta piata, iar Call of Duty Online, cel putin in acest moment, nu o duce prea roz in teritoriul Chinez, Counter-Strike Online fiind inca unul dintre ocupantii primelor locuri, in timp ce jocul CrossFire inca domina piata de shootere in China.  Borderlands-Online-class-4-Berserker Borderlands-Online-Trailer-Offers-First-Glimpse-of-Gameplay-471153-3

 [GamesIndustry.biz]

Related Articles

Back to top button
Close
Close